Газмережі ліквідували аварію на харківському газопроводі

 Газмережі ліквідували аварію на харківському газопроводі

Армія рф зранку, 23 січня, влучили в газопровід середнього тиску на території Харкова. Про це повідомили у компанії "Нафтогаз".

За цю зиму це найбільше влучання по газорозподільній сфері в місті. 

Аварійно-диспетчерські бригади Газмережі одразу розпочали ліквідацію аварії. Роботи на об'єкті триватимуть до повної ліквідації наслідків, загоряння зупинили.

Газовики обіцяють, що доставка газу до осель містян відновиться одразу ж після усунення всіх наслідків російської атаки та проведення ремонтних робіт.

Нгадаємо, кількість поранених внаслідок ракетного обстрілу Харкова 23 січня наближається до показника у 40 осіб. За даними міського голова Ігоря Терехова, станом на цю годину постраждалих вже 38. 

Ранковий удар по місту обірвав життя двох осіб - жінок 56 та 40 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо 23 січня двічі било по Харкову ракетами, при цьому повторний удар був здійснений тоді, коли на місце влучань прибули правоохоронці та надзвичайники. 

Як розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, під час другої серії обстрілів росіяни гатили по тих самих локаціях, що і першого разу. На момент повторного удару там працювали співробітники ДСНС та Нацполіції. Є поранені та загиблі цивільні, травмувань зокрема зазнали поліцейські, долучені до розбирання завалів.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.