Над Дніпропетровщиною сили ППО збили ворожу ракету

 Над Дніпропетровщиною сили ППО збили ворожу ракету

Зранку ворог здійснив атаку на Дніпропетровщину. Українські військові знищили ракету над Кам'янським районом.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

Завдяки військовим з Повітряно-космічних військ "Схід", ракету було перехоплено і знищено над Кам'янським районом. 

Також на Синельниківщині стався гучний інцидент. Унаслідок цієї атаки пошкоджено інфраструктурні об'єкти та декілька приватних будинків.

На щастя, попередньо немає повідомлень про жертв чи постраждалих. Деталі інциденту уточнюються.

photo_2023-10-24_09-33-20.jpg (177 KB)

Нагадаємо, у ніч на 24 жовтня російські війська направили в бік України шість безпілотників, але всі ці БПЛА були збиті українськими силами протиповітряної оборони.

Російські окупанти провели новий авіаційний удар по Україні, використовуючи шість ударних безпілотників типу “Shahed-136/131”. Усі ці ударні безпілотники були знищені системами протиповітряної оборони, пишуть у зведенні Генштабу ЗСУ.

Також відомо, що у ніч проти вівторка, 24 жовтня, вкотре здійснила обстріл Білозерської громади, що на Херсонщині. Попередньо, в результаті атаки поранення отримали троє людей, включно з дитиною.

"Один із снарядів поцілив по приватному будинку. Постраждало троє членів родини - чоловік, жінка та їх малолітня дитина. Їм надано меддопомогу на місці", - інформує місцева обласна прокуратура.

У відомстві додали, що дані щодо наявності ще постраждалих уточнюються. Під час нічної атаки противника руйнувань зазнали приватні домоволодіння та обʼєкти цивільної інфраструктури. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, росіяни поскаржились на атаку підводних диверсійних сил біля Севастополя.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.