РДК та "Легіон Свободи росії" попередили росіян, що будуть завдавати ударів по військових об’єктах

 РДК та

РДК та "Легіон Свободи росії" попередили росіян, що будуть завдавати ударів по військових об’єктах Курщини та Білгородщини. 

"Є і політичні задачі. Ми, передусім, посилаємо сигнал тим антипутінським опозиціонерам, антивоєнним активістам, які ще залишилися в Росії. Ми ж прийшли взяти участь у виборах. Вибори - 15-17 березня, тож найактивніші дні голосування ще попереду. Ми підготували інструменти для найбільш ефективної участі в голосуванні. Тому, думаю, мінімум, на частині Курської, Бєлгородської областей вибори не відбудуться", - розповів Барановський.

Добровольці закликали місцеве населення евакуюватися, щоб не отримати поранення внаслідок бойових дій.

"Ми знову звертаємось до мешканців Курщини та Білгородщини! Ваше керівництво не вжило жодних заходів для вашого захисту чи евакуації, а обстріл мирних міст і сіл України триває, як і раніше! Ми змушені відкрити вогонь у відповідь по військових об'єктах у прикордонних регіонах! Негайно евакуюйтеся!" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у деяких регіонах рф закінчився мобілізаційний ресурс. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков у ефірі "Ми-Україна".

Офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича зазначив, що мова про області, де проживають нацменшини. Їх армія рф кидала у бої першими, тому вони банально "закінчилися", що видно по статистиці втрат.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни не можуть просунутися на жодному з напрямків під Бахмутом. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков у ефірі "Ми-Україна".

 

Головне