У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф

 У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф

У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф. Про це повідомили в ASTRA.

Російське видання з посиланням на джерела повідомило, що зафіксували удар по військовій частині 28735 ПУ ФСБ, яка розташована біля Алушти. Було як мінімум 3 прильоти БПЛА, відомо про одного пораненого та пошкодження антени супутникового зв’язку.

Наступна атака була здійснена нібито ракетами по Центру далекого космічного зв'язку в селі Вітіно Сакського району. Там зафіксували щонайменше 2 прильоти, пошкоджено 1 одиницю військової техніки. Постраждалих немає.

Повідомляють про поранення співробітника прикордонного управління ФСБ й пошкодження антени супутникового зв’язку.

Нагадаємо, вручення повісток 18-річним хлопцям не означає відправку на фронт, але їм доведеться прийти в територіальний центр комплектування на соціальної підтримки.

Про це заявив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в інтерв'ю РБК-Україна. За його словами, на військовий облік юнаки мають стати ще в 17 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Литва передала Україні нову партію військової допомоги. Про це інформує Міноборони балтійської країни.

Відомо, що уряд Литви передав українським захисникам необхідне польове обладнання та десятки тисяч одиниць сухих пайків.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.