За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів

 За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів

За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів. Про це з посиланням одразу на 10 джерел пише CNN.

За інформацією видання, секретна папка зникла в останні дні Трампа. В папці були розвіддані, зібрані США та їхніми союзниками по НАТО про російських агентів, інформація про збір даних щодо втручання Кремля у вибори американського президента у 2016 році, а також дані про джерела всієї цієї інформації.

Трамп наказав її привезти, щоб розсекретити низку документів, повʼязаних із розслідуванням втручання рф у вибори, попри те, що вивозити її за межі ЦРУ було заборонено. Під наглядом тодішнього керівника апарату Білого дому Марка Медоуза зробили кілька зредагованих копій, а потім папка зникла.

Міністерство юстиції так і не опублікувало розсекречені дані, попри наказ Трампа, а сама папка зникла. 

Нагадаємо, Відтепер для перебування у прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Йдеться про прикордонну смугу завширшки 5 км від лінії державного кордону. На цю територію обмежено вільний в'їзд. Також обмежено перебування, проживання в цій місцині та пересування нею.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Польщі 28-річна українка померла після пологів - прокуратура почала розслідування. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Сталось це у шпиталі міста Кротошин. Жінка була на 32-му тижні вагітності, коли лікар запідозрив у неї токсикоз вагітності. Проте до лікарні вона звернулася лише за кілька днів - їй провели кесарів розтин 11 грудня, за два дні вона померла. Одразу після її смерті місцеві ЗМІ припустили, що сталася лікарська помилка, наразі проводиться розслідування.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.