2139 вантажівок і 29 автобусів: в ДПСУ розповіли, де найбільші черги на кордоні

2139 вантажівок і 29 автобусів: в ДПСУ розповіли, де найбільші черги на кордоні

Перед пунктами пропуску з сусідніми державами в Україні зафіксовані черги транспортних засобів, включаючи легкові автомобілі, автобуси та вантажівки, які були зареєстровані в електронній черзі.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон вранці, 6 грудня.

За їх даними, найбільші черги спостерігаються на кордоні з Польщею. Перед пунктом пропуску "Устилуг" на виїзд очікують 10 легкових автомобілів та чотири автобуси, які зареєстровані в електронній черзі.

У "Краковці" наразі у черзі стоять три автобуси (за електронною чергою), а в "Шегинях" – п'ять автобусів (за електронною чергою). Перед пунктами пропуску "Нижанковичі" у черзі знаходяться 2139 вантажівок, які зареєстровані в електронній черзі, та перед "Ягодинею" – вісім автобусів в електронній черзі.

Щодо кордону зі Словаччиною, в пунктах пропуску "Малі Селменці" та "Малий Березний" відсутні черги. У "Ужгороді" на виїзд очікують чотири автобуси (за електронною чергою).

У напрямку до Угорщини черги спостерігаються у всіх пунктах пропуску. Наприклад, у "Тисі" на виїзд очікують чотири автобуси (за електронною чергою), а в "Дзвінковому" та "Косиному" – по п'ять легкових автомобілів. У "Лужанці" перед виїздом чекають 10 автомобілів. Перед пунктом пропуску "Вилок" зафіксовано 15 легкових автомобілів.

Варто відзначити, що на кордоні з Молдовою черги відсутні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський привітав українців з Днем Збройних Сил України.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.