"Барселона" - "Шахтар": де та коли дивитися матч Ліги чемпіонів

У середу, 25 жовтня, "Шахтар" зустрічається з іспанською "Барселоною" у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів 

Гра "Барселона" - "Шахтар" відбудеться на стадіоні "Камп Ноу" та розпочнеться о 19:45 за київським часом. 

Трансляція матчу розпочнеться з експертної студії на "MEGOGO Футбол Перший". Старт програми о 18:40. Після фінального свистка експерти розберуть гру в тій же студії, початок – о 21:50.

Поєдинок в прямому ефірі можна переглянути онлайн на платформі MEGOGO (за наявності відповідної підписки), починаючи з 19:45. Сервіс є офіційним транслятором єврокубків у сезоні-2023/24.

Донеччани зіграють проти каталонців під керівництвом нового головного тренера - Маріно Пушича. Боснієць замінив у команді нідерландця Патріка ван Леувена, який очолив "Шахтар" у липні 2023 року та був звільнений після 12 матчів. "Шахтар" на той час мав 18 очок та йшов третім в чемпіонаті України. 

Впродовж тижня після відставки обов'язки головного тренера "гірників" виконував спортивний директор клубу Даріо Срна. Під керівництвом хорвата команда перемогла в 11-му турі чемпіонату України "ЛНЗ Черкаси" - 3:0. 

Барселона очолює групу F після двох зіграних турів зі стовідсотковим показником набраних очок. У попередньому турі каталонці в гостях мінімально обіграли Порту. Натомість Шахтар перебуває на третій сходинці (3 пункти).

Як писали "Ми-Україна" раніше, донецький "Шахтар" призначив 52-річного Маріно Пушича на посаду головного тренера команди. Відомо, що новий тренер погодив умови контракту з "гірниками". Пушич є помічником головного тренера "Феєнорда" Арне Слота. Його зусилля допомогли нідерландському клубу навесні 2023 року розгромити "Шахтар" з рахунком 7:1 в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

 

Головне