Біля Авдіївки українські захисники відбили 18 атак росіян

Біля Авдіївки українські захисники відбили 18 атак росіян

На Авдіївському напрямку наші бійці відбили 10 атак російських окупантів та ще вісім атак в районах Степового та південно-східніше Сєверного Донецької області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. 

Українська авіація завдала 12 ударів по районах скупчення ворога.

“Своєю чергою підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію противника”, - йдеться в повідомленні.

В свою чергу росіяни протягом доби завдали одного ракетного та 36 авіаційних ударів.

Крім того, ворог здійснив понад 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок обстрілу Нікополя Дніпропетровської області загинуло чотири людини. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки мирних жителів.

Нагадаємо, що поліція спільно з Службою безпеки України затримала у Харкові диверсанта, який підривав автозаправки та залізничні колії. 

Як повідомляли "Ми-Україна", на Таврійському напрямку Сили оборони знищили майже 100 одиниць ворожої техніки за минулу добу, 10 жовтня.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.