Черги на кордоні: на виїзді з України стоять майже 200 автомобілів

Черги на кордоні: на виїзді з України стоять майже 200 автомобілів

Перед пунктами пропуску на виїзд з України зафіксовано черги із автівок, автобусів, а також вантажівок. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

"Найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП "Устилуг" на виїзд очікують 35 легкових автомобілів та 3 автобуси (електронна черга), в "Угриневі" – 20 автівок. У "Грушеві" в чергах скупчилися 10 авто, в "Краківці" – 40 легковиків та 5 автобусів (електронна черга). Крім того, у "Шегинях" –  65 автомобілів та 7 автобусів (електронна черга), тоді як в "Нижанковичах" – 783 вантажівки, зареєстовані в е-черзі, а в "Ягодині" – 6 автобусів в е-черзі", -йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що на кордоні зі Словаччиною в "Малих Селменцях" та "Малому Березному" наразі немає черг.  У пункті пропуску "Ужгород" стоять вісім автобусів.

Також н угорсько-українському напрямку черги спостерігаються лише в одному пункті пропуску – "Тиса". 

Нагадаємо, що на виїзд з України очікують понад 200 автівок та 66 автобусів

Як писав "Ми-Україна" раніше, представники об’єднання польських фермерів Zjednoczona Wieś ("Об'єднане село") з понеділка, 18 грудня, приєднаються до нового етапу блокади руху вантажних автомобілів через пункт пропуску "Дорогуськ-Ягодин" на кордоні між Україною і Польщею.

Головне