Чергова ракетна атака рф по Україні: у яких областях працювала ППО

Чергова ракетна атака рф по Україні: у яких областях працювала ППО

Російське окупаційне військо вранці 13 січня атакувало Україну ракетами. Росіяни вдарили крилатими ракетами, "Кинжалами" та балістикою. 

Сили ППО працювали у низці областей, зокрема у Рівненській, Чернігівській, Полтавській та Кіровоградській. Наразі про пошкодження внаслідок атаки відомо лише у Чернігівській області. За даними голови Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, на місці удару працюють усі екстрені служби.

"Всі чули. ППО. Є пошкодження. Поки не розголошуємо місць. Усі служби працюють. Попередньо без постраждалих", - повідомив Чаус.

Водночас очільник Рівненської ОВА Олександр Коваль зазначив, що у області працювала ППО, однак минулося без пошкоджень та наслідків. Так само без руйнувань обійшлося і на Кіровоградщині.

Щодо ситуації на Полтавщині, то там під час атаки ракета упала на подвірʼя приватного будинку.

"Вранці росіяни здійснили ракетний обстріл України. Ворог атакував і Полтавщину зокрема. В області працювала ППО. На подвірʼя одного з приватних будинків у Кременчуцькому районі упала ракета, яка не розірвалася. На щастя, постраждалих немає. Пошкоджено господарчу споруду. На місці працюють профільні фахівці", - заявив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо продовжує тероризувати Херсонщину. Вдень 11 січня росіяни вдарили по Іванівці та вбили у будинку, в який влучили, чоловіка.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.