"Дія їде в Еквадор": країна запустить власний застосунок на базі українського

Еквадор запустить власний застосунок на базі української "Дії". Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров.

Перемовини про співпрацю тривають ще з 10 країнами.

"За підтримки Штатів ми запускаємо багато корисних послуг та цифрових проєктів, які вже спростили життя українців і зробили державу прозорішою. США постійно виділяють гроші на цифровізацію, а уряд України ефективно їх використовує і запускає революційні сервіси з антикорупційним ефектом", — написав міністр.

Посол США в Україні Бріджит Брінк оголосила про нову допомогу від Сполучених Штатів на цифровізацію — 150 мільйонів доларів на п'ять років.

Ці кошти скерують на прискорення цифровізації.

Нагадаємо, в Україні запускають нову послугу з купівлі-продажу машин, яку президент Володимир Зеленський назвав революційною. Так, українці зможуть купувати та продавати автомобілі через застосунок "Дія".

Президент Зеленський під час презентації нових послуг у "Дії", однією з яких є купівля-продаж авто у застосунку, заявив, що вся процедура з переоформлення автівки займатиме 15 хвилин.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров запевнив, що повістки у "Дії" впроваджувати не будуть.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.