ДСНС: У Рівному внаслідок пожежі загинули двоє чоловіків

ДСНС: У Рівному внаслідок пожежі загинули двоє чоловіків

У Рівному сталася пожежа у приватному будинку, в результаті загинуло двоє осіб. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники розповіли, що під час ліквідації пожежі у будівлі виявили тіла двох загиблих чоловіків.

"Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили у будинку тіла двох загиблих чоловіків 1985 та 1986 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, оздоблення стін та стелі в кімнаті одноповерхового з надбудованою мансардою житлового будинку", - йдеться в повідомленні.

Наразі встановлюються причина інциденту та розмір збитків.

Нагадаємо, що на території київської спеціалізованої школи №185 імені Вернадського у четвер, 14 грудня, сталася пожежа, в результаті учнів навчального закладу в екстрено евакуювали.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, під час пожежі у приватних будинках поблизу Львова загинули двоє чоловіків. До служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Миклашів в цегляному одноповерховому житловому будинку. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.