FIFA офіційно повернула збірні росії U17 до міжнародних змагань

FIFA офіційно повернула збірні росії U17 до міжнародних змагань

FIFA офіційно повернула збірні росії U17 до міжнародних змагань. Про це пише Inside FIFA.

Дозвіл буде за умови, що ці команди гратимуть під назвою "російський футбольний союз", а не "росія", за відсутності свого національного прапора, державного гімну та національної форми, що змусить їх використовувати нейтральні кольори. Таке рішення FIFA затвердили після УЄФА, яка дозволила брати росіянам участь у чемпіонатах Європи.

Рада FIFA засудила незаконну війну росії в Україні та підтвердила, що інші умови рішення, прийнятого 28 лютого 2022 року, залишаються в силі до завершення конфлікту.

Нагадаємо, за понад півтора роки повномасштабної війни правоохоронці викрили понад 60 представників УПЦ МП у співпраці з рф, торгівлі зброєю та навіть реалізації порнографічних матеріалів за участі неповнолітніх.

"За матеріалами СБУ розпочато 68 кримінальних проваджень щодо представників УПЦ (МП), з яких 14 – митрополити церкви", - вказано у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України повідомила про підозру росіянину, який отримав звання "героя росії" за вбивство мирних жителів у Бучі на початку повномасштабного вторгнення рф.

 

 

Головне