Головою Хмельницької ОВА призначили Сергія Тюріна

Головою Хмельницької ОВА призначили Сергія Тюріна

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Тюріна головою Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це повідомили в Офісі президента.

Відповідний указ про призначення підписав президент України Володимир Зеленський.

Додамо, що Тюрін був виконувачем обов'язків голови, а до цього – першим заступником екс-глави.

Раніше Тюрін виконував обов'язки очільника Хмельницької ОВА. Варто зазначити, що указ президента опубліковано ще 2 травня, проте з'явився він на сайті Офісу президента лише зараз.

Сергій Тюрін є київським адвокатом, який спеціалізується у сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань.

Нагадаємо, західні винищувачі F-16 зможуть працювати в тандемі з наявними на сьогодні в Україна бойовими літаками. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів речник командування Повітряних сил ЗС України Ілля Євлаш. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.