ГУР веде розслідування отруєння своїх співробітників та дружини керівника Кирила Буданова Маріанни

ГУР веде розслідування отруєння своїх співробітників та дружини керівника Кирила Буданова Маріанни

ГУР веде розслідування отруєння своїх співробітників та дружини керівника Кирила Буданова Маріанни. Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов. 

Зазначивши, що йдеться про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки чи членів їхніх родин.

За словами Юсова, після вивчення всіх обставин події буде ухвалюватися рішення про залучення інших правоохоронних органів, передачу матеріалів до відповідних органів досудового або судового розслідування.

Йдеться про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки чи членів їхніх родин, розслідуванням займається підрозділ власної безпеки ГУР.

За його словами, після вивчення всіх обставин події буде ухвалюватися рішення про залучення інших правоохоронних органів, передачу матеріалів до відповідних органів досудового або судового розслідування.

Нагадаємо, дружину керівника української розвідки Кирила Буданова - Маріанну - отруїли важкими металами через їжу. Окрім жінки аналогічні симптоми були виявлені також у кількох співробітників Головного управління розвідки МО, інформує "Українська правда". 

За даними, які видання отримало від власних джерел, початковий етап лікування Маріанна вже пройшла. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, близькі члени родини вищого військового керівництва країни завжди у зоні ризику.

Таку думку висловив експерт з безпеки, доктор філософії у галузі Права Володимир Мартиненко під час стріму на ютуб-каналі "Ми-Україна".

За його словами, росія робить все, щоб відвернути вище керівництва від теми захисту країни на життя і здоров'я близьких.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.