Ізраїль розширить наземну операцію в Газі, - ЦАХАЛ

Ізраїль розширить наземну операцію в Газі, - ЦАХАЛ

Ізраїль планує найближчим часом розширити наземну операцію на території сектору Гази. Про це повідомив представник Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) контр-адмірал Даніель Хагарі, передає видання The Times of Israel. 

За його словами, наразі Військово-повітряні сили ЦАХАЛ "дуже активно" атакують підземні цілі та об'єкти інфраструктури терористів ХАМАС в Газі.

Видання пише, що Ізраїль в останні години проводить найпотужніше з початку нападу ХАМАС бомбардування сектору Гази. Це пов'язано з активністю наземної операції Сухопутних військ ЦАХАЛ.

Хагарі додав, що Ізраїль буде продовжувати атакувати місто Газа і його околиці, тож мешканців цих районів анклаву закликають рухатися на південь.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Ізраїль відреагував на візит лідерів ХАМАСу у Москву 26 жовтня. У ізраїльському Міністерстві закордонних справ назвали це непристойним кроком.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.