Ізраїль вбив у секторі Газа одного з ватажків ХАМАС, - ЗМІ

Ізраїль вбив у секторі Газа одного з ватажків ХАМАС, - ЗМІ

Внаслідок удару Ізраїля по сектору Газа було знищено одного з керівників терористичного угруповання ХАМАС Аймана Юніса. Про це пише видання Jfra News.

За попередніми даними, будинок Юніса розташовувався у таборі біженців у Нусейраті в секторі Газа, який атакували ізраїльтяни. Тіло одного з керівників ХАМАСу знайшли під завалами будинку.

Крім того були знайдені тіла ще кількох осіб, їхні особи поки не встановлено.

Поки Ізраїль обстрілює сектор Газа, терористи продовжують бити по ізраїльських містах. Так, в результаті нових ударів ХАМАС по південному місту Сдерот та його околицях постраждали ще чотири людини. За даними  ізраїльських служб з надзвичайних ситуацій, серед постраждалих 20-річний хлопець, який знаходиться у критичному стані.

Як повідомляли "Ми-Україна", експерт-міжнародник Євген Добряк впевнений, що удар по Ізраїлю, який відбувся 7 жовтня, планували не у секторі Газа, а у Тегерані та Москві. На його думку, деталі атаки знала обмежена кількість осіб у Газі, щоб не було витоку до ізраїльських спецслужб.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.