Їздив Львовом на лижах у костюмі "бабусі", вчепившись за BMW: поліція притягнула до відповідальності чоловіка (відео)

Їздив Львовом на лижах у костюмі

Патрульні притягнули до відповідальності чоловіка, що у костюмі "бабусі" їздив Львовом на лижах, вчепившись за BMW. Напередодні відео з такими діями поширилось у мережі.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області на сторінці у Facebook. Як зазначається, патрульні 3-го батальйону відразу відреагували на відео, яке з'явилось в Інтернеті та знайшли автомобіль з відеоролику на вулиці Шевченка.

Як виявилось, на лижах у жіночому вбранні була не "бабуся", а 30-річний чоловік. На нього інспектори винесли постанову за ч. 1 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, поліцейські встановили, що цей чоловік наразі перебуває у розшуку за ст. 210 (порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку) та ст. 210-1 (порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію) КУпАП. Цю інформацію патрульні передали у територіальний комплекс комплектування та соціальної підтримки.

"Ми підтримуємо розваги, які не загрожують життю та здоров‘ю людей. Бережіть себе та будьте достойним прикладом для інших", - наголосили правоохоронці.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Красноградському районі Харківщини п'яний чоловік облив підлітків горючою рідиною та підпалив. Ця подія трапилася в селі Станичне. Поліція вже затримала нападника, який був у нетверезому стані. Четверо дівчат та хлопець сиділи за столиком, коли до них підійшов місцевий безробітний, який вживав алкоголь. Мотиви його нападу на дітей невідомі. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.