Кількість загиблих представників ООН в Секторі Гази зросла до 29 осіб

Кількість загиблих представників ООН в Секторі Гази зросла до 29 осіб

У неділю, 22 жовтня, стало відомо, що кількість представників ООН, які загинули в Секторі Гази, зросла до 29 осіб. Загалом 4,6 тис. палестинців загинули та понад 14 тис. зазнали поранень унаслідок бойових дій.

Про це повідомляє Sky News. При цьому приблизно половина загиблих представників Організації Об'єднаних Націй були вчителями.

МОЗ Гази зазначає, що з суботи, 7 жовтня, загинули 4651 палестинець, 40% з них були дітьми. Ще близько 14245 осіб дістали поранення, 70% з них – діти та жінки.

Нагадаємо, ізраїльські військові під час нічних ударів по Газі знищили заступника начальника ракетних сил ХАМАС. Кількість заручників, яких утримують у Газі, зросла до 212 осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, державний секретар США Ентоні Блінкен у суботу, 21 жовтня, заявив, що народ Лівану постраждає, якщо країну втягнуть у війну Ізраїлю та ХАМАСу. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.