КНДР втретє за тиждень запустила крилаті ракети

КНДР втретє за тиждень запустила крилаті ракети

КНДР втретє за тиждень провела пуски крилатих ракет у бік Жовтого моря, повідомив Об'єднаний комітет начальників штабів ЗС Республіки Корея. Про це повідомляє видання Yonhap.

Пуски КНДР зафіксували близько 7:00 з його західного узбережжя.

"Зміцнюючи наш моніторинг та пильність, наші військові тісно координують свої дії зі США, щоб відстежувати додаткові ознаки провокацій Північної Кореї", – цитує агентство повідомлення військового відомства.

Кількість запущених ракет не уточнюється.

Нагадаємо, КНДР вдруге за тиждень та втретє за січень запустила ракети. Вранці 28 січня зі східного військового порту був здійснений пуск кількох крилатих ракет, пише The Guardian.

У заяві південнокорейські військові наголосили, що інформація про ракети наразі "ретельно аналізується розвідувальними службами Південної Кореї та США". Точна кількість боєприпасів, яку випустив північний "сусід", поки що не встановлена. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, засновник стартапу Neuralink Ілон Маск оголосив про успішну імплантацію першого мозкового чипа людині. Подробиць про пацієнта мільярдер не розкрив, однак зауважив, що той "добре одужує".

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.