Минулої доби на фронті відбулося 64 бойові зіткнення

Минулої доби на фронті відбулося 64 бойові зіткнення

Протягом минулої доби на фронті відбулося 64 бойові зіткнення. Найгарячіше на Авдіївському, Мар'їнському та Запорізькому напрямках. Про це повідомили у Генштабі. 

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Куп’янському напрямку, ворог здійснив три спроби наступу.

На Лиманському напрямку противник шість разів атакував підрозділи на Донеччині.

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито дві атаки російських окупантів.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 19 атак ворога в районах населених пунктів Степове, Ласточкине, Сєверне, Первомайське та Невельське.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Перемоги та Новомихайлівки Донецької області, де ворог 14 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Новопавлівському напрямку наші захисники відбили атаку противника південніше Золотої Ниви, що на Донеччині.

На Запорізькому напрямку українські воїни відбили вісім атак противника західніше Вербового та в районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби, противник здійснив чотири спроби штурму позицій наших військ на лівобережжі Дніпра.

Війська рф завдали чотири ракетних та 113 авіаційних ударів, здійснили 105 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони та населених пунктах. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 21 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1160 бійців. Сили оборони України також знищили сім танків, 35 бойових броньованих машин, понад 40 артсистем та літак.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.