Минулої доби на фронті відбулося 92 бойових зіткнення

Минулої доби на фронті відбулося 92 бойових зіткнення

Ворог завдав 51 ракетний та 80 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють на сторінці Генерального штабу ЗСУ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито три атаки.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили дев'ять атак противника.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито вісім атак окупантів.

На Авдіївському напрямку Сили оборони протягом минулої доби відбили 27 атак в районах Новобахмутівки, Авдіївки та ще 13 атак біля Невельського та Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку відбито 22 атаки.

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили дві атаки противника західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби противник здійснив чотири безуспішні штурмові дії.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 7 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще понад 900 бійців. Сили оборони України також знищили 11 танків, два десятки бойових броньованих машин, 24 артилерійські системи та один засіб ППО.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти в ніч на 8 лютого намагалися атакувати територію України ударними БПЛА типу Shahed. Про це повідомляють Повітряні сили.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.