"М'ясних хвиль" від росіян на Авдіївському напрямку вже немає

Ворог намагається захопити та оточити Авдіївку, бої точаться у міських забудовах. Про це в інтерв'ю каналу "Ми-Україна" розповів командир 47 ОМБ Дмитро Рюмшин.

"Вони періодично намагаються малими групами прощупати нашу оборону, опрацювати авіацією, думаючи, що наші воїни будуть бігти, але вони стійко стоять. Окупанти намагаються лізти диверсійними групами, підрозділами в'язнів, але зазнають втрат. Вони називають себе "тиграми", але ми показали їм, хто вони є насправді", - йдеться у повідомленні.

Він зауважив, що "м'ясних хвиль" від росіян на Авдіївському напрямку вже немає.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що місто Харків атакували ракетами, які виготовили в Північній Кореї.

Про це він зазначив в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". Він розповів, що не сумнівається, що росія збільшить ракетне і снарядне виробництво. За його словами, ці дві лінії виробництва грають дуже вагому роль.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Головному управління розвідки Міністерства оборони України підтвердили використання супутникового інтернету Starlink російськими окупантами. Starlink належить компанії американського мільярдера Ілона Маска SpaceX.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.