На Херсонщині окупанти скинули авіабомбу на школу (фото)

На Херсонщині окупанти скинули авіабомбу на школу (фото)

Окупанти продовжують нападати на територію Херсонщини. Російські війська здійснили наступ у село Качкарівка, що розташоване в Бериславському районі, випустивши керовані авіабомби.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Прокудін.

2 лютого село Качкарівка на Бериславщині опинилося під обстрілом. Російські війська випустили керовані авіабомби на населений пункт. Внаслідок атаки серйозні пошкодження отримали близько тридцяти житлових будинків і критичні інфраструктурні об'єкти.

Ще один "приліт" авіабомб вразив школу. На щастя, вдалося уникнули жертв серед місцевого населення.

2 лютого внаслідок чергової ворожої атаки по Херсону знову є постраждалі, зокрема 62-річна жінка. У неї діагностували контузію, вибухову та черепно-мозкову травму. Бригада "швидкої" надала потерпілій допомогу на місці.

Того ж дня російські окупанти атакували Херсон з авіації. Удар було здійснено по центральній частині міста, частково зруйновано триповерховий будинок та пошкоджено довколишні оселі. Внаслідок атаки постраждали 73-річна жінка та 17-річний хлопець.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в операційній зоні ОСУВ Таврія противник здійснив 37 авіаударів, участі взяло в 55 військових зіткнень та випущено 666 артобстрілів. Водночас росіяни втратили майже 400 своїх солдат та 30 одиниць техніки.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.