На Кіровоградщині вирує негода (відео)

На Кіровоградщині вирує негода (відео)

У Кіровоградській області в неділю, 26 листопада, вирує негода. Водіїв закликають бути максимально обережними на дорогах або взагалі уникати поїздок.

Про це повідомили "Ми-Україна". Як зазначається, сильний снігопад, налипання мокрого снігу, пориви вітру до 20 м/с, місцями хуртовини утримаються щонайменше до вівторка, розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області.

На дорогах наразі спостерігається ожеледиця та ускладнення руху.

Мешканців регіону закликали утримуватися від поїздок, або скористатися альтернативними видами транспорту, залізницею. Крім того, якщо поїздка транспортом все-таки відбулась, слід максимально дотримуватись правил безпеки, обовʼязково надавати пріоритет у русі дорожній техніці та уникати місць ймовірного падіння гілок дерев або ж інженерних конструкцій. Якщо це буде потрібно, то водіям краще скористатися майданчиками відстою.

Нагадаємо, у зв'язку з триваючими снігопадами та негодою в Одеській області, 116 населених пунктів залишаються відключеними від електропостачання. Компанія ДТЕК повідомила, що їхні фахівці успішно відновили електропостачання для 6 005 родин у 42 населених пунктах області, відремонтувавши 10 ліній, що подають електроенергію до 200 трансформаторних підстанцій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Київську область насувається негода в неділю та понеділок, тобто з 26 до 27 листопада. Мешканців регіону закликають бути обережними. За прогнозами синоптиків, слід чекати на ожеледицю, хуртовини, посилення вітру тощо. Крім того, прогнозуються сильні снігопади на Київщині.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.