На Полтавщині російські дрони атакували промисловий об'єкт

На Полтавщині російські дрони атакували промисловий об'єкт

Російські дрони в ніч проти 20 лютого вдарили по промисловому об'єкту у Кременчуцькому районі Полтавської області. Про це повідомив керівник ОВА Філіп Пронін.

Внаслідок цього виникла пожежа, але через атаки ніхто не постраждав.

"Вночі ворожі БпЛА атакували Полтавщину. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих", – написав він.

Під ударом опинився промисловий обʼєкт, що спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 рятувальників.

Нагадаємо, російське окупаційне військо минулої доби понад півсотні разів відкривало вогонь по прикордонню Сумщини, гатили з мінометів, гранатометів, ствольної та реактивної артилерії. Попередньо, внаслідок обстрілів поранень зазнало четверо цивільних, повідомили в Сумській ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уночі, 20 лютого, українські сили ППО знищили 23 безпілотники, якими російські окупанти атакували територію Україну. Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.