На Рівненщині під час візиту до стоматолога померла 50-річна жінка

На Рівненщині під час візиту до стоматолога померла 50-річна жінка

На Рівненщині, під час візиту до приватної стоматологічної клініки померла 50-річна жінка. Про це повідомила поліція Рівненської області.

Поліцейські з’ясували, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення препаратів у неї зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім вони не дали результату. На жаль, жінка померла просто у стоматкабінеті.

За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником слідчі розпочали кримінальне провадження. Призначено ряд експертиз.

"Після введення препаратів у неї зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, проте вони не дали результату. На жаль, жінка померла", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, чотирьох українських дітей вдалося повернути з тимчасово окупованих територій та росії. Про це повідомив керівник Save Ukraine Микола Кулеба.

"Іще 4 українських дітей нашій команді Save Ukraine вдалося врятувати з тимчасово окупованих територій та росії. Сьогодні діти нарешті зустрілися зі своїми рідними після тривалого розлучення. Деякі з них не бачилися майже два роки", - зазначив Кулеба.

Як писали "Ми-Україна" раніше, адміністрація Байдена має намір забезпечити Києву бюджетну підтримку в розмірі 11,8 мільярдів доларів у рамках запиту на додаткове фінансування. Про це повідомила міністерка фінансів США Джанет Єллен.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.