На війні загинув миколаївський боксер Артем Хан

На війні загинув миколаївський боксер Артем Хан

На війні загинув миколаївський боксер і боєць ММА Артем Хан, якому в квітні 2024 року мало виповнитися 23 роки.

Цю інформацію підтвердила мати українського військового у коментарі для Суспільного.

Артем Хан служив у складі 79 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Після виконання бойового завдання на Ізюмському напрямку він не повернувся, і з квітня 2022 року його вважали зниклим безвісти, а згодом навіть оголосили військовополоненим. У 2024 році рідні отримали підтвердження про його загибель.

Мати боксера Анна Хан розповіла, що до війни її син працював у спортивному комплексі 79 окремої десантно-штурмової бригади у Миколаєві та займався боксом і змішаними бойовими мистецтвами. Після початку конфлікту він долучився до бойових дій.

Нагадаємо, на фронті виконуючи військове завдання помер український актор театру та кіно Богдан Колесник.

14 грудня член збірної України з фехтування на рапірах Федір Єпіфанов загинув під час боротьби проти російських загарбників в ході війни.

Раніше стало відомо, що на  війні в Україні загинув 21-річний Стіан Меланд - доброволець із норвезької комуни Ібестад. Про це повідомляє мер Джим Крістіансен.

Також на Донеччині загинув 59-річний фотограф із Лос-Анджелеса Володимир Миронюк.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна звільнила з російського плону понад 200 українських військових та цивільних лсію. Серед них є частина захисників, які боронили Маріуполь та "Азовсталь".

Головне