На Запоріжжі від повторного удару ракетами загинули двоє рятувальників

На Запоріжжі від повторного удару ракетами загинули двоє рятувальників

Військовослужбовці армії рф у суботу, 18 листопада, тричі завдали ракетних ударів по Комишуваській громаді, що у Запорізькій області. При цьому остання атака буда здійснена, коли на місця обстрілів прибули працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій. 

Як інформує Нацполіція, внаслідок російської агресії загинули двоє надзвичайників. 

У відомстві розповіли, що в результаті перших двох влучань поранення отримали четверо місцевих мешканців. А коли на місце прибули поліцейські та рятувальники, окупанти нанесли повторний удар.

"Загинули двоє співробітників ДСНС, ще троє їхніх колег отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, під час сьогоднішнього обстрілу Херсону було поранено волонтера. У місцевій ОВА уточнили, що 42-річний чоловік, перебуваючи у власній автівці, отримав вибухову травму та уламкові поранення. Його доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Нагадаємо, у Запоріжжі, внаслідок атаки дронами-камікадзе, яку ворог здійснив напередодні, 17 листопада, на території обʼєкта інфраструктури сталися пожежі. відомо, що співробітники ДСНС оперативно прибули на місце події та ліквідували займання на загальній площі 250 кв м.

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі українські захисники неба збили 29 із 38 безпілотників, якими окупанти атакували Україну. Ударні БпЛА атакували кількома групами, у різних регіонах України і в різний час. Їх запустили з Курської області та Приморсько-Ахтарська Краснодарського краю. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.