На Запорізькому напрямку Сили оборони розгромили вчорашній наступ росіян

На Запорізькому напрямку Сили оборони розгромили вчорашній наступ росіян

Армія РФ намагалася прорвати оборону ЗСУ на Запорізькому напрямку. У результаті безуспішної спроби наступу знищено 18 одиниць ворожої техніки та близько 70 росіян, ще 80 — поранені.  Про це повідомляє ОК "Захід".

Як повідомили в ОК "Захід", було знищено 18 одиниць ворожої техніки (з них 3 танки), близько 70 окупантів ліквідовано, 80 – поранено. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції.

В наступі було задіяно 30 одиниць техніки та досить великий особовий склад противника.

"Сили оборони на Запорізькому напрямку розгромили вчорашній наступ росіян Знищено 18 одиниць техніки (з них 3 танки), близько 70 російських солдат відправлено на концерт Кобзона, 80 замовляють квитки. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції", — повідомили у пресцентрі. 

Нагадаємо, минулої доби, 17 лютого, українські Сили оборони стримували війська рф на 8 напрямках фронту найгарячіше було на Мар'їнському: загалом на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти сьогодні атакували Херсон, внаслідок чого загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Регіон обстріляли 39 разів. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.