Наєв сказав, скільки військових росія і Білорусь тримають на кордоні з Україною

Наєв сказав, скільки військових росія і Білорусь тримають на кордоні з Україною

Керівництво Білорусі продовжує надавати допомогу рф у збройній агресії проти України. Ситуація у Північній операційній зоні залишається контрольована. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

На території рф противник створив та утримує угруповання загальною чисельністю близько 20 000 осіб.

Вздовж кордону з Білоруссю утримується близько 1 800 осіб. За словами Наєва, ситуація на кордонах залишається контрольованою.

“Військовими та правоохоронними підрозділами на постійній основі проводяться заходи бойової підготовки, нарощується система спостереження та інженерно-фортифікаційне обладнання місцевості вздовж кордону”, - зазначив командувач.

Нагадаємо, західні союзники мають об'єднати свої зусилля для протистояння російському вторгненню в Україну, в іншому випадку Кремль може розглядати можливість розширення за межі своїх територіальних кордонів і нападу на прилеглі європейські країни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у центрі російського міста Челябінськ спалахнула масштабна пожежа на території торгово-розважального комплексу "Європа-Азія".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пожежа, за словами представників МНС рф, загрожує розповсюдитися на прилеглі будівлі, тому розпочато евакуацію людей із торгового центру.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.