Не працюють сайт та пошта: у роботі Ukr.net стався серйозний збій

Не працюють сайт та пошта: у роботі Ukr.net стався серйозний збій

У роботі сервісу Ukr.net стався збій у ніч на 7 березня. Користувачі скаржилися, що веб-сайт і функції обміну повідомленнями не працюють.

Як повідомили в компанії, вночі 7 березня доменне ім'я Ukr.net було відключено реєстратором доменів Network Solutions з невідомих причин.

Проблему неможливо вирішити через службу підтримки реєстратора.

Через це стрічка новин та електронні листи Ukr.net недоступні для користувачів Інтернету.

"Сподіваємося, що на початку робочого дня в офісі реєстратора США вдасться зібрати більше інформації та з’ясувати причину та обставини блокування. Ми робимо все можливе, щоб відновитись", – йдеться у дописі.

Також представники Ukr.net звернулися за допомогою до Надзвичайного і Повноважного Посла України в США Оксани Маркарової.

Довідка.

Ukr.net – це один із найпопулярніших новинних ресурсів в Україні. Також надає користувачам поштовий сервіс.

Нагадаємо, вдень 5 березня у багатьох користувачі у всьому світі раптово припинили працювати соціальні сервіси американської Meta - Facebook, Instagram, Messenger та Threads. Користувачів просто викинуло з акаунтів і вони не могли повторно увійти до системи. А Instagram взагалі відмовився працювати.

Пізніше у Meta назвали причину збою у Facebook та Instagram.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Києві станція метро "Дніпро" відновить роботу у звичайному режимі з 8 березня.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.