Нічна атака дронами: в Одеській ОВА повідомили про наслідки

Нічна атака дронами: в Одеській ОВА повідомили про наслідки

Російське окупаційне військо у ніч з 11 на 12 грудня знову запускало по Україні ударні безпілотники, частину з них - було скеровано на Одещину. В результаті нічного повітряного нападу на території області зафіксовані ушкодження цивільної інфраструктури, інформують в місцеві ОВА. 

"Внаслідок атаки пошкодження отримали адміністративна та технічна будівлі спортивної установи. Люди не постраждали", - йдеться у повідомленні. 

На об'єкті нині працюють правоохоронні органи - вони займаються документуванням чергового злочину окупантів. 

Над Одещиною українські захисники неба цієї ночі знищили два ворожих "шахеди"

В цілому у ніч на вівторок, 12 грудня, армія рф атакувала Україну 15 ударними безпілотниками, ППО впоралась з дев'ятьма повітряними цілями. На додачу до дронів-камікадзе проти мирних міст ворог застосував також дві ракети Х-59. Їх ліквідували в межах Запорізької та Дніпропетровської областей. 

Нагадаємо, 12 грудня вранці агресор обстріляв центральну частину міста Херсон, відомо про щонайменше двох поранених. Атака здійснювалась з захопленого лівобережжя області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби втрати армії країни-агресорки у війні зросли на ще 800 солдатів. Сили оборони України також утилізували дев'ять танків, майже два десятка бойових броньованих машин, три артилерійських системи та дев'ять БпЛА. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.