Нічна атака рф по Україні: на Миколаївщині знищили 13 російських "шахедів"

Нічна атака рф по Україні: на Миколаївщині знищили 13 російських

Внаслідок нічної атаки рф по Україні на Миколаївщині знищили 13 російських "шахедів". Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила Наталя Гуменюк. 

Керівниця пресцентру сил оборони півдня України зазначила, що ще три дрони було знищено на Херсонщині, два - на Вінниччині, один - на Дніпропетровщині.

"Бойова робота була досить напружена, адже тривала фактично сім годин з перервою на півгодини. Дві потужні хвилі атак ми відпрацювали. Уражень не допущено, хіба що у деяких місцях можливі падіння уламків", - додала вона.

Наразі активність керованих авіабомб зменшена, це пов'язано з погодними умовами.

Нагадаємо, російських ракетоносіїв у Чорному морі немає. Окупанти вночі вивели підводний ракетоносій у море, втім згодом завели назад у пункт базування.

Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" рнаіше, російські загарбники підтягують резерви на лівобережжя Херсонщини. У середу, 20 грудня, ЗСУ знищили три установки "Ураган"

"Наша контрбатарейна робота має свої результати. За минулу добу нам вдалося знищити три "Урагани" із супроводжуючими машинами, якими рф готувалася бити по Херсонщині. Ворог намагається відновити свої позиції, але ми продовжуємо свою боротьбу", - зазначила вона.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.