Обстріл окупантами лікарні у Херсоні: з'явилося відео наслідків удару

Обстріл окупантами лікарні у Херсоні: з'явилося відео наслідків удару

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін показав наслідки удару російських окупантів по херсонській лікарні

Загарбники обстріляли будівлю в обід 24 січня. Внаслідок цього у лікарні вибило шибки, також пошкоджень зазнали кабінети лікарів.

Також Олександр Прокудін додав, що за уточненою інформацією в результаті російського обстрілу постраждали троє медиків.

"Так виглядає херсонська лікарня після російського обстрілу. В обід окупанти вдарили по будівлі. Там вибило шибки, пошкоджено й кабінети працівників. За уточненою інформацією, поранено трьох медиків", - зазначив голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо, за минулу добу росіяни 101 раз обстріляли Херсонщину. Окупанти випустили по регіону 524 снаряди з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 26 снарядів.

Як повідомляли "Ми-Україна", вдень 24 січня сили ППО знищили дві ворожі ракети над Дніпровським районом. Внаслідок ворожого удару поранення отримав 38-річний чоловік - у нього черепно-мозкова травма, контузія та перелом.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.