Окупанти атакували Херсонщину, є поранений

Окупанти атакували Херсонщину, є поранений

Російські окупаційні війська вчергове атакували Херсонську область, в результаті ворожої атаки 68-річний чоловік зазнав вибухової травми. Лікарі діагностували в уроженця Херсонщини поранення ніг та черева. Про це повідомляє Херсонської обласна військова адміністрація. 

Відомо, що противник вдарив по населеному пункту з безпілотника.

"Окупанти вдарили по Новобериславу з безпілотника. Постраждав 68-річний чоловік. В нього - вибухова травма, поранення ніг та черева", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у четвер, 21 грудня, атакували Нікополь на Дніпропетровщині. Ворожий снаряд влучив по багатоповерховому будинку, в результаті загинув чоловік, ще двоє людей дістали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", російську окупаційне військо вже ранку п'ятниці, 22 грудня, стало накривати Херсон вогнем. Внаслідок чергового ворожого обстрілу постраждала жінка 85 років. 

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.