Окупанти атакували Полтавщину дронами-камікадзе, є руйнування

Окупанти атакували Полтавщину дронами-камікадзе, є руйнування

Російські окупаційні війська атакували Полтавську область за допомогою дронів-камікадзе типу Shahed ввечері, 20 грудня. В результаті уламки збитого безпілотника потрапили на житловий будинок, що призвело до руйнувань.

Про це повідомив голова Полтавської обласної адміністрації Філіп Пронін у Telegram.

Інцидент стався під час повітряної тривоги в області Полтава. Уламки дрона-камікадзе впали на житловий будинок в Миргородському районі.

За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Вранці на місці події буде працювати спеціальна комісія, яка зафіксує руйнування. Власники будинку отримають фінансову допомогу.

Також відомо, що ввечері минулого дня Сили ППО збили два безпілотника над Дніпропетровщиною. БПЛА збили в Криворізькому та Дніпровському районах.

Станом на 23:30 повідомили про безпілотники в районі Білої Церкви Київської області, рух БПЛА у Запорізькій і Дніпропетровській областях, а також на Вінниччині.

О 00:59 у ПС ЗСУ повідомили про групу ударних ворожих БПЛА на Херсонщині та Миколаївщині.

Також два дрони збили над Сумською областю.

Крім того, на Дніпропетровщині українські захисники збили російську ракету. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України оголосила в розшук російського олігарха Михайла Фрідмана, проти якого раніше було введено санкції.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.