Окупанти атакували Полтавщину ракетами і дронами: серед постраждалих є дитина

Окупанти атакували Полтавщину ракетами і дронами: серед постраждалих є дитина

Російські окупанти у ніч на 16 жовтня атакували ракетами та ударними дронами територію Полтавської області. У районі Миргороду були чутні вибухи.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін у Telegram.

На щастя, не було влучань в цивільні чи критичні об'єкти. Проте уламки ракети завдали пошкоджень кільком приватним будинкам.

За попередньою інформацією, в результаті атаки постраждало троє людей, серед них одна десятирічна дитина. Всі постраждалі були доставлені до лікарні. Загиблих немає.

Важливо відзначити, що це вже третя в жовтні ворожа атака на Миргород.

Крім того, окупаційна армія рф вночі у понеділок, 16 жовтня, здійснила черговий ракетний удар по Дніпропетровщині. По території області противник вдарив двома ракетами, є "приліт".

Одна з повітряних загроз буда знищена у небі над Дніпропетровщиною оборонцями з ПвК "Схід". 

"Ще одна влучила по території Дніпровського району. На щастя, люди не ушкоджені", - йдеться у повідомленні ОВА.

Цієї ночі росіяни також накривали з РСЗВ та артилерії Марганецьку громаду, Нікополь зокрема. У місті руйнувань зазнали об'єкт інфраструктури, підприємство, газогін, низка ліній електропередач, приватні будинки, а також багатоквартирний будинок.

Також росіяни цієї ночі атакували "шахедами" Хмельниччину. Як відомо, в області відпрацювали сили ППО. Руйнувань та постраждалих немає.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих у Газі зросла до 2330, а в Ізраїлі - до 1300.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.