Окупанти обстріляли Нікополь з важкої артилерії: загинув чоловік

Окупанти обстріляли Нікополь з важкої артилерії: загинув чоловік

Російські окупанти продовжили вдень 21 жовтня обстрілювати Дніпропетровщину. Зокрема, загарбники вгатили з важкої артилерії по Нікополю. 

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, в результаті ворожого обстрілу загинув чоловік.

"Знову втрата… Ворог вдарив з важкої артилерії по Нікополю. Випустив по місту 7 снарядів. Загинув чоловік", - зазначив Лисак.

Також він додав, що наразі компетентні органи встановлюють всі обставини ворожого обстрілу.

"Ніколи не буде прощення безславним загарбникам!" - наголосив голова Дніпропетровської ОВА.

Нагадаємо, в ніч на 21 жовтня російська окупаційна армія знову атакувала Кривий Ріг. Ворожі ракети та безпілотники завдали удару по місту. На території об'єкта промислової інфраструктури виникли руйнування.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти у п'ятницю ввечері 20 жовтня завдали удари по низці населених пунктів Харківської області. Внаслідок удару по с. Кучерівка Куп'янського району пошкоджено два будинки, зазнав поранення чоловік 39 років.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.