Окупанти поцілили по розважальним комплексам у Харкові

Окупанти поцілили по розважальним комплексам у Харкові

Росіяни ввечері, 12 листопада, влучили в цивільний об'єкт в Шевченківському районі міста Харкова. Ракета влучила в землю біля одного з розважальних комплексів.

Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

За його даними, постраждалих чи загиблих немає.

"Вчора ввечері, близько 19:23, ворог завдав ракетного удару, попередньо з ЗКР С300, по Шевченківському району Харкова. Зафіксоване влучання в землю біля одного з розважальних комплексів. Пошкоджено дерев'яні ворота. Також є незначні пошкодження у ще одному розважальному комплексі", - йдеться у дописі.

Синєгубов зауважив, що за вчора армія рф продовжувала обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти області. Під вогнем опинилися Вовчанськ та Нестерне Чугуївського району, Новомлинськ, Куп'янськ-Вузловий, Синьківка, Кислівка, Крохмальне та Табаївка Куп'янського району.

"Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок", - написав він.

Нагадаємо, минулої доби, 12 листопада, загальні бойові втрати рф у війні проти України поповнилися ще 800 окупантами. Наші захисники за учорашній день також знищили п'ять танків, шість бойових броньованих машин, десяток артилерійських систем та два дрони.

Таким чином від початку повномасштабної агресії рф в Україні окупаційне військо втратило понад 312,5 тис. військовослужбовців.

Як писав "Ми-Україна" раніше, американські військові напередодні, 12 листопада, завдали авіаційних ударів по об'єктах іранського Корпусу вартових ісламської революції (КВІР). Під обстрілом опинились дві бази Ірану, що розташовуються неподалік кордону з Іраком. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.