Окупанти вчергове атакували цивільну інфраструктуру на Запоріжжі

Окупанти вчергове атакували цивільну інфраструктуру на Запоріжжі

Російські загарбники у вівторок, 7 листопада, двома ракетами обстріляли цивільну інфраструктуру в одному з населених пунктів Михайлівської громади Запорізької області. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу ніхто не постраждав. 

"О 17:30 рашистські терористи завдали двох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі, розташованій в одному з населених пунктів Михайлівської ОТГ Запорізького району. Тип ракет наразі уточнюється. Інформації щодо постраждалих не надходило", - написав очільник ОВА.

Малашко додав, що наразі фахівці уточнюють тип ракет, якими завдали удару.

Нагадаємо, що війська рф завдавали артилерійських та мінометних ударів по цивільній інфраструктурі прикордонних населених пунктів Ізюмського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського, Куп’янського районів Харківської області.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти чотири рази за добу, 4 листопада, обстріляли місто Нікополь в Дніпропетровській області. Внаслідок цього є руйнування.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.