Окупанти вдарили артилерією по Куп’янську: одна особа загинула

Окупанти вдарили артилерією по Куп’янську: одна особа загинула

Російські окупаційні війська у понеділок, 22 січня, вдарили артилерією по місту Куп'янськ, що в Харківській області. Внаслідок цього одна особа загинула.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі. За його словами, ще одна людина під час атаки була поранена.

"На жаль, одна людина загинула, дані встановлюються. Також на цю хвилину відомо про постраждалого 66-річного чоловіка", - йдеться в дописі очільника ОВА.

Він також розповів і про інші наслідки обстрілу з боку російських загарбників. Зокрема, спалахнув цивільний автомобіль, було пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та приміщення магазину. Наразі рятувальники ліквідовують наслідки атаки.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій також повідомили, що обстріл стався близько 16 години. Загиблий є водій автівки, яка зазнала пошкоджень.

Крім того, напередодні Синєгубов повідомив про наслідки атак минулої доби, 21 січня. Таким чином артилерійських та мінометних обстрілів з боку ворога зазнавали понад 20 населених пунктів Харківської області. Серед них - Уди Богодухівського району, Козача Лопань Харківського району, Огірцеве, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Колодязне, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Крім того, росіяни завдавали авіаційних ударів біля населених пунктів Графське, Вовчанськ, Миколаївка Чугуївського району, а також Іванівка, Кислівка, Табаївка, Піщане, Вільхуватка Куп'янського району.  

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російський дрон скинув вибуховий пристрій на мешканця Берислава в Херсонській області. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Росіяни скинули вибуховий пристрій з дрону прямо під час керування мопедом.

Головне