Окупанти вдарили дроном по "швидкій" на Херсонщині (фото)

Окупанти вдарили дроном по

Російські військові здійснили атаку з безпілотника на автівку швидкої допомоги в Бериславі на Херсонщині. Це сталося ввечері вівторка, 21 листопада.

Цю інформацію оприлюднили в Херсонській ОВА.

Російські окупанти здійснили терористичний удар з безпілотника по автівці швидкої допомоги на виїзді з Берислава, коли лікарі поверталися з виклику. На диво, медичний персонал не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зʼявиться реєстр постраждалих від війни: хто до нього потрапить та навіщо він потрібен

Нагадаємо, окупаційна армія російської федерації за 21 листопада здійснила 115 обстрілів Херсонської області, випустивши 524 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації.

По місту Херсон ворог випустив 46 снарядів.

Зокрема, були обстріляні житлові квартали населених пунктів області, будівлі заводу, навчального закладу, гуртожитку та магазину в Бериславському районі, а також офісна будівля в Херсоні потрапила під обстріл.

У результаті російської агресії загинула одна людина, ще сім отримали поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники ДСНС продовжують пошуково-рятувальні роботи на місці удару російських окупантів по місті Селидове на Донеччині.

Внаслідок російського удару загинули двоє людей. Ще одна людина може перебувати під завалами, її продовжують шукати. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.