Окупанти вдарили по одному з медзакладів Херсона: будівля залишилася без опалення

Окупанти вдарили по одному з медзакладів Херсона: будівля залишилася без опалення

Російські окупанти обстріляли медичний заклад у Херсоні. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Внаслідок ворожого удару у будівлі було пошкоджено внутрішні приміщення. Також виникли проблеми із системою теплопостачання.

"Ворожа армія поцілила в один із медичних закладів Херсону. Через удар пошкоджені внутрішні приміщення, система теплопостачання", - зазначили відомстві.

Також в ОВА показали, який вигляд має один з кабінетів після обстрілу.

Водночас голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін зазначив, що росіяни постійно гатять по Херсонщині. Від ранку було зафіксовано обстріли:

  • села Монастирське, по якому окупанти випустили дві керовані авіабомби. Внаслідок обстрілу вогнепальне поранення обличчя отримав 43-річний чоловік, який перебував на власному подвір’ї, та 67-річний чоловік, у якого діагностовано уламкові поранення голови;
  • села Качкарівка, по якому також випустили дві КАБ;
  • Золотої Балки, на яку росіяни скинули вибухівку з дронів - у селі загорівся будинок, однак обійшлося без постраждалих;
  • Берислава, який атакували шістьма дронами.

 

Як повідомляли "Ми-Україна", зранку в суботу, 10 лютого, російські окупанти скинули чотири керовані авіаційні бомби на Дружбівську територіальну громаду Шосткинського району Сумської області.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.