Переконаний, що Україна утримає фронт на Харківщині - Блінкен

Переконаний, що Україна утримає фронт на Харківщині - Блінкен

Українські захисники зможуть і надалі утримувати лінію фронту у східній частині країни, зокрема у Харківській області. Про це держсекретар США заявив в ефірі CBS.

За його словами, Штати та Європа роблять все можливе, щоб прискорити постачання зброї до України, хоча і визнав - затримка з боку США "обійшлася недешево".

"Я переконаний, що Україна зможе ефективно утримувати лінію фронту на сході, зможе продовжувати використовувати переваги, досягнуті в Чорному морі... А також тримати під прицілом російські сили, у тому числі в Криму, щоб їм було складніше продовжувати цю агресію . Ми надаємо озброєння для цього, але зараз складний момент", - наголосив Ентоні Блінкен.

Він заявив, що США, як і решта 50 країн-союзників України, "нікуди не подінуться". Допомога продовжиться.

Нагадаємо, армія росії залучила найманців свого африканського корпусу до наступу, який розпочала у Харківській області. Про це повідомляє партизанський рух Атеш.

Як писали "Ми-Україна" раніше, державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен переконаний, що Україна зможе втримати лінію фронту на Харківщині, де нині активізувалися російські окупанти. Таку думку він висловив в ефірі CBS.

Головне