Польські фермери посилили обмеження руху транспорту на українсько-польському кордоні

Польські фермери посилили обмеження руху транспорту на українсько-польському кордоні

Польські протестувальники розпочали більш жорстку блокаду кордонів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відомо, що фермени повністю заблокували рух вантажних транспортних засобів на пропускному пункті "Медика-Шегині".

Крім того, у пункті "Долгобичув-Угринів" протестувальники планують перекрити рух для усіх видів транспорту до 17:00 20 лютого.

Варто зауважити, що на ПП "Зосін-Устилуг" обіцяють пропускати лише вантажівки з гуманітарною допомогою.

Ситуація наразі має такий вигляд:

  • "Медика-Шегині" - поляки повністю заблокували рух вантажівок через пункт пропуску.
  • "Долгобичув-Угринів" - біля пункту пропуску протестувальники планують перекрити рух для усіх видів транспорту.
  • "Зосін-Устилуг" - протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках.
  • "Корчова-Краківець" - протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.
  • "Гребене-Рава-Руська" - протестувальники повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.
  • "Дорогуськ-Ягодин"- організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обидвох напрямках.

Нагадаємо, що польські протестувальники продовжують блокувати рух на кордоні з Україною на шести напрямках - "Ягодин", "Шегині", "Краківець", "Устилуг", Угринів та "Рава-Руська". 

Як писали "Ми-Україна" раніше, польські мітингувальники вчергове висипали на землю українське зерно. Цього разу інцидент стався на залізниці перед пунктом перетину "Медика-Шегині". 

Головне