Посол США в Україні про масований удар рф: "Відповідь на вчорашню зустріч у Києві радників з питань безпеки?"

Посол США в Україні про масований удар рф:

Посол США в Україні Бріджит Брінк зазначила, що масований ракетний удар по Києву вранці 21 березня міг бути відповіддю рф на зустріч радників із питань безпеки у Києві для обговорення формули миру. Про це повідомила Бріджет Брінк.

Бріджет Брінк також подякувала українським воїнам ППО за захист.

"Відповідь росії на вчорашню зустріч у Києві радників з питань безпеки з країн усього світу для обговорення Формули миру Президента Зеленського? Гіперзвукова ракета "Кинджал" по Києву о 5:00 ранку, поранень зазнали 10 мирних жителів, серед них дитина. Дякую мужнім захисникам з ППО України", - зазначила Брінк.

Нагадаємо, у четвер, 21 березня, під час масованої атаки рф по Києву на станціях столичної підземки укривалися майже 25 тисяч людей, із них близько 3 000 — діти. Про це повідомили в КМДА.

У КМВА додали, що на станціях для усіх людей доступні розкладні стільці, модульні лави, ковдри та матраци.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в столиці внаслідок російської ракетної атаки вранці 21 березня постраждали 13 людей, в тому числі дитина, та  пошкоджено шість закладів освіти. Про це повідомили в КМВА.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.