Повітряні сили минулої ночі знищили всі "шахеди", якими рф атакувала Україну

Повітряні сили минулої ночі знищили всі

Російське окупаційне військо знову атакувало ударними дронами Україну минулої ночі. Сили оборони працювали у низці областей та знищили усі БПЛА, які запустила рф. 

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі було знищено 14 ударних дронів ворога та крилату ракету Х-22.

"Із 20:00 вечора 21 листопада по 03:00 22 листопада 2023 року окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 14-ма ударними БпЛА типу "Shahed" та крилатою ракетою Х-22 - із літака Ту22М3 з цього ж напрямку.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сухопутних військ Збройних Сил України та Національної гвардії, знищено усі 14 ворожих безпілотників "Shahed-131/136", - йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах зазначили, що сили ППО працювали у Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Житомирській, Вінницькій та Хмельницькій областях. Ліквідували ворожі цілі підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальна авіація та зенітні ракетні підрозділи.

"Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості, вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян. Попередньо без постраждалих", - додали у Повітряних силах.

photo_2023-11-22 08.24.36.jpeg (82 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна", росіяни вдарили по Одесі ракетою ввечері 21 листопада. В результаті ворожої атаки було зафіксовано руйнування. Жертв та постраждалих внаслідок російського ракетного удару не було.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.