Пожежа в київській школі: учнів екстрено евакуювали

Пожежа в київській школі: учнів екстрено евакуювали

На території київської спеціалізованої школи №185 імені Вернадського у четвер, 14 грудня, сталася пожежа, в результаті учнів навчального закладу в екстрено евакуювали. Про це повідомляє Telegram-канал "Ми-Україна".

На місце події оперативно прибули рятувальники, які ліквідували пожежу. Причини та обставини інциденту мають з’ясувати компетентні органи.

"В підвальному приміщенні школи №185, яка розташовується у Святошинському районі столиці, виникла пожежа. Усіх учнів і співробітників навчального закладу в екстреному порядку вивели на вулицю", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що загальна площа загоряння склала близько пʼять метрів квадратних. 

Правоохоронці розповіли, що під час інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що військовослужбовці рф у вівторок, 12 грудня, накрили артилерійським вогнем місто Куп'янськ. Внаслідок ранкової атаки є загиблий та поранений.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Харкові зранку у вівторок, 12 грудня, чоловік згорів у ліфті багатоповерхового будинку внаслідок пожежі.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.