Президента УАФ Андрія Павелка відправили під арешт

Президента УАФ Андрія Павелка відправили під арешт

Президента Української асоціації футболу Андрія Павелка суд відправив до СІЗО.

За рішенням суду, футбольний функціонер проведе у слідчому ізоляторі 60 діб.

Нагадаємо, правоохоронці розслідують корупційні зловживання УАФ під керівництвом Андрія Павелка. Президента УАФ підозрюють у "заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах за попередньою змовою з групою осіб".

Павелко проходять у кримінальній справі про розкрадання 26,5 млн грн під час будівництва заводу з виробництва штучної трави.

Раніше "Ми-Україна" писав, що в Угорщині утримують 11 українських військових, яких рф взяла у полон.

“Завдяки злагодженій роботі команди Уповноваженого було встановлено, що на території Угорщини на даний час знаходиться 11 захисників України. Країна-агресор утримувала їх як військовополонених”, – заявив уповноважений з питань осіб зниклих безвісти Олег Котенко.

За його словами, наразі встановлено прізвища українських захисників, маршрут їх переміщення до Угорщини, повідомлено їх родичів та відповідні правоохоронні органи. До цього часу про сімох з 11 громадян України, місце утримання яких було встановлено, взагалі не було жодних відомостей.

“До повернення наших захисників на територію України, вони продовжують обліковуватись як зниклі безвісти за особливих обставин в Єдиному реєстрі осіб, зниклих безвісти за особливих обставин”, – додали у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, після підриву росіянами Каховської гідроелектростанції вода у Дніпрі за певними показниками забруднена у 28 000 разів більше норми.

Головне